Start verkoop
10 december 2021

Twee complexen met
in ieder complex 16 appartementen

In samenwerking met Gemeente Tytsjerksteradiel gaan Lont en Montagne nabij Station Hurdegaryp 2 woongebouwen realiseren. In Woongebouw Zuid aan de Reidroas komen 16 riante koopappartementen met een gebruiksoppervlak van 80-84 m². In het Woongebouw Noord komen, direct naast het station, 16 huurappartementen met een gebruiksoppervlak van 60-73 m².

Alle appartementen krijgen 2 slaapkamers, een badkamer, een separaat toilet, een terras of balkon en een houten buitenberging. Optioneel kan de indeling van de koopappartementen aangepast worden naar de wensen van de kopers. Beide gebouwen krijgen een centraal trappenhuis met lift. Naast het gebouw met koopappartementen komen 16 eigen parkeerplaatsen. Voor de huurappartementen worden 13 parkeerplaatsen aangelegd.

Situatie en aanzichten

Met de aanleg van de Centrale As heeft de Rijksstraatweg in Hurdegaryp zijn functie
als drukke doorgaande weg verloren. Hierdoor heeft deze weg nu een autoluwe
inrichting gekregen. De verkeerslichten ter hoogte van het station zijn verdwenen
en er is een veilige doorgang onder het spoor aangelegd. Vanaf Stasjon Hurdegaryp
neem je makkelijk de trein richting Leeuwarden of Groningen. Via de N355 ben je zo in
Leeuwarden of op de Centrale As richting Dokkum, Drachten en Groningen.

Indeling koopappartementen

De appartementen van 80-84 m² krijgen allen een royale woonkamer, twee slaapkamers, ruime badkamer, separaat toilet, berging/techniekruimte en een terras of balkon. Optioneel is de indeling te wijzigen naar drie slaapkamers. Het appartementengebouw is hoogwaardig geïsoleerd en voorzien van luxe en duurzame installaties. Zo wordt de energie door een warmtepomp (geen gasaansluiting) geleverd. Deze is gekoppeld aan de vloerverwarming en zorgt voor comfortabele warmte, maar ook ’s zomers voor verkoeling. Het appartement is tevens voorzien van balansventilatie die zorgt voor altijd frisse lucht en een aangename temperatuur. Daarnaast leveren de zonnepanelen deels eigen stroom.

Wonen aan de rand van Hurdegaryp

Wonen aan de rand van Hurdegaryp met de dynamiek die hoort bij een station. De woongebouwen liggen op loop-/fietsafstand van de centrale (winkel)voorzieningen in Hurdegaryp, met tegelijkertijd diverse Friese steden in de buurt. Stasjon Hurdegaryp heeft de natuur van Grote Wielen en het Bos van Ypey dichtbij. Dit maakt Stasjon Hurdegaryp een ideale plek om te wonen.

Meld je snel aan en wij houden je graag op de hoogte

Architect
Realisatie en ontwikkeling koopappartementen
Ontwikkeling huurappartementen
Verkoop en informatie

t 058 – 233 73 82
e nieuwbouw@makelaardijhoekstra.nl

Verhuur en informatie